CHAMPAGNE

Champagne Ayala Brut Majeur, Ranska

Chardonnayn, Pinot Noirin ja Pinot Meunierin tyylikäs, keskihapokas ja hedelmäinen yhdistelmä. Erittäin kuiva, aromikas, pitkä maku. Sopii erinomaisesti kalalle, äyriäisille, blineille tai muuten vain nautiskelujuomaksi.

70/plo

KUOHUVIINI

Codorníu Clásico Brut, Espanja

Kypsän hedelmäinen ja hennon paahteinen tuoksu. Maku on kuiva, tasapainoisen omenainen, kevyen persikkainen ja raikas, miellyttävät hapot.

   7/lasi          38/plo

ROSÉVIINI

Casal Garcia Rose, Portugali

Tuore ja herkullisen hedelmäinen tuoksu, josta löytyy runsaasti vadelmaa ja mansikkaa. Maku on puolikuiva, raikas, hapokas ja hedelmäinen. Sopii nautiskelujuomaksi ja erityisesti kasviruuille.

7/lasi          37/plo

VALKOVIINI

Pasqua Chardonnay Grillo, Italia – LUOMU

Runsaan hedelmäinen tuoksu, jossa aistii sitrusta, erityisesti greippiä, kypsää omenaa ja persikkaa sekä mantelia. Kuiva, raikkaan hapokas ja sitrusarominen viini, jonka maku seuraa tuoksua, pitkä jälkimaku.

7.5/lasi          39/plo

Laroche La Chevaliere Chardonnay Bio, Ranska

Raikkaan hedelmäinen ja sitrusarominen viini. Maku on kuiva, raikas ja hedelmäinen. Hyvät hapot ja pitkä jälkimaku.

8/lasi          42/plo

Domaine Zink Riesling Prestige, Ranska

Elegantti, mineraalinen ja hedelmäinen viini, joka on loistavassa tasapainossa makeuden ja hapokkuuden suhteen. Viinin aromeissa on runsaasti sitrusta ja kukkaisuutta. Jälkimaku on miellyttävä, raikas ja pitkä.

9.50/lasi          50/plo

PUNAVIINI

Pasqua Nero d’Avola Shiraz, Italia – LUOMU

Keskitäyteläinen, hedelmäisen marjainen maku, jossa samettiset tanniinit ja tasapainoinen pitkähkö jälkimaku. Viini on valmistettu orgaanisesti Trapanin alueella viljellyistä rypäleistä. Pasqua on yksi Italian suurimpia perheyrityksiä ja sijaitsee Veronassa, Italiassa, Romeon & Julian rakkauden kaupungissa.

7.5/lasi          38/plo

Cecilia Beretta Valpolicella Superiore Ripasso, Italia

Tuoksu on runsas ja täyteläinen,täynnä punaisia marjoja, kypsää kirsikkaa, kuivattuja hedelmiä, taatelia, suklaata sdekä hentoa paahteisuutta. Maku on tyylikkään täyteläinen, maukas, lämmin, kevyen mausteinen ja miellyttävän hapokas.

  9.5/lasi          50/plo

Esporão Reserva Tinto, Portugali

Runsas, intensiivinen tuoksu, jossa tasapainossa tammisia vaniljan ja suklaan aromeja, kypsää marjaa ja hedelmäisyyttä. Maku on täyteläinen, tasapainoisen elegantti ja monivivahteinen. Miellyttävät tanniinit sekä pitkä jälkimaku.

67/plo